Begeleider worden van Hockeykampen Maastricht?
Ben jij 17 jaar of ouder en ligt jouw passie bij hockeyen en gezelligheid, dan is werken voor Hockeykampen Maastricht zeker wat voor jou!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, creatieve en sportieve hockeyers die deze zomer ons team van  begeleiders willen komen versterken. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om met kinderen te werken en dat je inzet 100% is.

Als begeleider op een van onze hockeykampen is het belangrijk dat je goed kan werken in teamverband en om kan gaan met de verantwoordelijkheden die je krijgt. Ervaring met training geven, hockeykampen of een sportopleiding is een pré.

Om de kwaliteit van onze hockeykampen te waarborgen draai je als begeleider minimaal 2 kampen mee en als coördinator minimaal 3. Dit doen wij zodat je de ervaring die je het 1e kamp hebt opgedaan mee kan nemen naar het volgende kamp.

Zodra jij je bij ons team van begeleiders hebt aangemeld nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaats vinden bij ons op kantoor of op een locatie bij jou in de buurt. Nadat wij jouw aanmeldingsformulier hebben ontvangen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Om het makkelijker te maken voor jou als begeleider of coördinator hebben wij eind juni een opleidingsdag gepland. Deze dag is verplicht! Waar en wanneer deze dag precies zal plaatsvinden is nog niet bekend.

*Ben jij 20 jaar of ouder dan is er een verklaring omtrent het gedrag (VOG) vereist!

Aanmeldformulier....
Functies op de kampen:
Promotieteam:
Ben je nog 15 en wil je toch graag bij ons team horen, dan is er voor jou de mogelijkheid om  je aan te sluiten bij het promotieteam. Als lid van het promotieteam ga je langs bij hockeyverenigingen, scholen en evenementen om te flyeren. Het is belangrijk dat je als lid van het promotieteam een leuke en sportieve uitstraling hebt en dat je  enthousiast bent over onze hockeykampen. Jouw uitstraling is namelijk ook onze uitstraling naar de ouders en kinderen!

Coördinator:
De minimale leeftijd voor coördinatoren is 20 jaar en het is verplicht om een verklaring omtrent het gedrag(VOG) te hebben.
Als coördinator heb jij onder andere de verantwoordelijkheid om het programma (trainingen, materialen, horeca en accommodaties) goed te laten verlopen en om de begeleiders te stimuleren en te motiveren. Je zorgt voor een goede taakverdeling onder de begeleiders en voor een evaluatie aan het einde van de dag om zo de verbeterpunten voor de volgende de dag aan te geven.
Meer informatie krijg je op de opleidingsdag en tijdens het kennismakingsgesprek.

Veldcoördinator:
De coördinator wordt op kampen met meer dan 40 deelnemers ondersteunt door een veld coördinator. De veldcoördinator houdt de velden in de gaten en is verantwoordelijk voor een goed verloop van het programma.

Begeleider:
Als begeleider krijg je de leiding over een groep van 8 tot 12 kinderen. Tijdens het kamp ben jij een voorbeeld, een trainer en het aanspreekpunt voor deze kinderen. Het is de bedoeling dat jij de kinderen drie dagen lang motiveert en activeert zodat ze een onvergetelijke tijd krijgen.
Verder ben je samen met het team van begeleiders verantwoordelijk voor een goed verloop van het programma, de locatie en de materialen.
Meer informatie krijg je op de opleidingsdag en tijdens het kennismakingsgesprek.

Aanmeldformulier....
Dagkampen en Interne kampen:
Hockeykampen Maastricht biedt verschillende soorten kampen aan, drie, vijf daagse dagkampen en zeven daagse interne kampen.

Op de dagkampen ben jij overdag de hele dag bezig met hockey en het plezier van de kinderen en ’s avonds overnacht je samen met alle begeleiders, ook die van de andere dagkampen, op de kamplocatie.

Bij de interne kampen ben jij, net als bij de dagkampen, bezig met hockey en het plezier van de kinderen. Maar bij de interne kampen blijf je, net als de kinderen, op de hockeyclub slapen. Dit betekent dat je als begeleider op de interne kampen meer verantwoordelijkheden krijgt, je bent namelijk ’s avonds ook verantwoordelijk voor de zorg en het vermaak van de kinderen.

Bij interne kampen is er een grotere groep begeleiders dan bij de dagkampen, maar doordat je op de hockeyclub blijft slapen wordt de groep veel hechter. Je krijgt een sterkere band met de kinderen en je leert de rest van de begeleiders beter kennen.

Verder zijn er op de interne kampen meer activiteiten en is er ook meer mogelijkheid tot eigen inbreng van activiteiten.

Aanmeldformulier....
Vergoedingen:
Coördinatoren: Minimum weekloon.
Zie loontabel....


Begeleiders:

3-daags Dagkampen

Interne kampen

1e jaar

€50,-

€75,-

2e jaar

€65,-

€100,-

3e jaar

€80,-

€125,-

*De vergoedingen zijn per kamp.

Hierbij krijgen de coördinatoren en begeleiders ook nog:

·         2 officiële Hockeykampen Maastricht polo’s (2 x € 19,95)
·         Een Hockeykampen Maastricht hoody van adidas (€ 54,95)
·         Een opleidingsdag onder leiding van topcoaches
·         Drie overnachtingen met alle begeleiders
·         Drie maal ontbijt, lunch en diner
·         Je treinkaartjes van de heen en terugreis worden vergoed.
·         Voorrang op diverse opleidingen

Aanmeldformulier....

Hockeykampen Maastricht
www.hockeykampen.net
info@hockeykampen.net
Tel: 035-5388233
rek. nr. ING 5728437 t.n.v. Hockeykampen Maastricht
IBAN: NL17INGB0005728437 of BIC CODE: INGBNL2A

Admin - Sitemap