Leef je uit op het Snowcamp
Voor alle sneeuwliefhebbers van 10 tot en met 14 en 15 tot en met 18 jaar oud is er dit jaar een special die je niet mag missen! Als je houdt van de gezellige sfeer van de Hockeykampen Maastricht, skieen of snowboarden en als je een enorme leuke en gave week wil hebben, dan raden we je dit kamp zeer aan!

Info
Jaarlijks worden er reizen naar het buitenland georganiseerd. Na de Olympische Spelen in Athene, Peking en Londen worden er kampen naar Barcelona en een Snowcamp aangeboden. Deze laatste snowspecial is een zeer bijzondere ervaring. Leef je uit op en naast de piste tijdens dit te gekke tiendaagse Snowcamp. We gaan ontzettend veel plezier beleven in het sneeuwzekere Val Thorens, waar de enthousiaste Nederlandse leraren je daar de perfecte manier van skiën of snowboarden gaan aanleren. Let's make it legendary!

Leeftijden:
Er zijn twee groepen leeftijden die deel nemen aan het Snowcamp. De eerste groep heeft de leeftijd van 10 t/m 14 jaar en de tweede groep 15 t/m 19 jaar.

Vroegboekkorting tot 1 november
De introductieprijs is van 999,- voor 799,- en is inclusief een busreis per luxe Royal Class touringcar, 5 overnachtingen, 5 dagen skipas en 5 dagen skiles of snowboardlles.
Heb je geen materiaal om van de berg te glijden? Geen probleem! Je kunt daar materiaal huren. De kosten voor skimateriaalverhuur (ski’s en skischoenen) bedraagt 69 euro en voor snowboardmateriaal (snowboard en snowboardschoenen) verhuur bedraagt 79 euro. Als je halverwege in plaats van snowboarden wil gaan skiën of andersom, dan is er de mogelijkheid om het materiaal kosteloos om te wisselen.

Veiligheid De begeleiding staat 24 uur per dag klaar voor de deelnemer. De Nederlandse leraren zijn in het bezit van een Professionele Oostenrijkse Skileraar certificaat en al een aantal jaar actief als skileraar. Veiligheid en methodische lesopbouw staat centraal tijdens het lesgeven.

Vervoer Per bus (de luxe Royal Class touringcar).
Ga mee op Hockeykamp naar Barcelona!
Ben jij tussen de 10 en 14 of 15 en 18 jaar oud en ligt jouw passie bij avontuur, hockeyen en gezelligheid, dan is het Hockeykamp in Barcelona echt iets voor jou! Met Hockeykampen Maastricht gaan we dit jaar naar de mooiste Spaanse stad om te genieten van de zon, het strand, de stad en vooral lekker veel te hockeyen.
Informatie
Als organisatie met veel ervaring met kampen in het buitenland is het de hoogste tijd dat de Spaanse zon wordt opgezocht. We gaan naar Barcelona om te hockeyen op de mooiste kunstgrasvelden van Europa. Hockey staat centraal in deze enerverende week en je zal begeleidt worden door enthousiaste en goede trainers met trainersdiploma's. Je zal worden uitgedaagd om veel te leren en lekker je best te doen. Daarnaast doen we uitstapjes naar het stadion van werelds beste voetbalclub FC Barcelona, gaan we wandelen over Las Ramblas, bezoeken we de Sagrada Familia, chillen we bij het strand en beleven we vooral de week van ons leven. Wij kunnen niet wachten tot het gaat beginnen.... Doe je mee?

Leeftijden:
Er zijn twee groepen leeftijden die deel nemen aan het Barcelonakamp. De eerste groep heeft de leeftijd van 12 t/m 14 jaar en de tweede groep 15 t/m 18 jaar. Je wordt bij zowel het hockeyprogramma als het sociale programma ingedeeld op leeftijd en op niveau. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij bij je vrienden in de groep komt.


inclusief:
  • 7 overnachtingen
  • al het eten en drinken
  • de sociale activiteiten (toegang, etc.)
Vervoer
Vervoer is niet inbegrepen in de prijs. Of je er nu voor kiest om met het vliegtuig te gaan of met de bus, wij zorgen voor een pick-up op een van te voren afgesproken locatie. Je kan contact opnemen met ons om advies te krijgen om zo goedkoop mogelijk naar Barcelona te gaan.

Veiligheid
Op dit internationale kampen sturen we onze allerbeste mensen mee. Dit zijn begeleiders met ruime ervaring en veel didactische vaardigheden. Ook zijn ze natuurlijk hartstikke leuk, gezellig en sportief! De begeleiding staat 24 uur per dag klaar voor de deelnemer. Er zijn diverse begeleiders met EHBO aanwezig en alle begeleiders hebben een verklaring van goed gedrag.
Beleef de Olympische Droom: Olympic Camp 2016 in Rio
Als je de Hockeykampen Maastricht kent, dan ken je automatisch ook de mooiste verhalen over het grootste sportevenement in de wereld. Traditiegetrouw gaan we ook in 2016 naar de Olympische Spelen. Dat jaar vindt het sportevenement plaats in Rio de Janeiro, Brazilie. Net als de edities ervoor zullen we zorgen dat we weer veel wedstrijden gaan bezoeken en de Nederlandse Hockeyteams net zolang zullen aanmoedigen tot de gouden plak binnen is.

Algemene informatie
Jaarlijks worden er vanuit de Hockeykampen Maastricht reizen naar het buitenland georganiseerd. Na de Olympische Spelen in Athene, Peking en Londen worden er kampen naar Barcelona en Val Thorens aangeboden. Bekijk de foto's op de website maar eens over hoe gaaf de voorgaande edities waren.

De data:
Een kamp duurt 10 dagen en 9 nachten. De kampen naar de Olympische Spelen worden zo georganiseerd dat we de hockeyfinales in Rio de Janeiro zullen meemaken. Deze data worden bekend gemaakt zodra we weten welk programma er komt voor de Nederlandse Hockeyers in Rio.

Leeftijden:
Voor deze Olympische kampen zijn er twee leeftijdscategorieën samengesteld. Voor beide groepen deelnemers is er een kamp in beide weken. Je kan je inschrijven van 10 t/m 15 jaar en 16 t/m 23 jaar.

Reis naar Brazilie:
We reizen met alle deelnemers naar Rio met het vliegtuig. Omdat er nog weinig zicht is op de prijzen van de tickets op dat moment en de beschikbaarheid, volgt informatie hier later over.

Zorg dat je erbij bent en maak nu al je voorinschrijving!
Voor deze speciale kampen zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We kunnen ons voorstellen dat je nog niet weet hoe je er voor staat tegen die tijd. Daarom geven we je de kans om je vooraf wel al aan te melden, maar hoef je nog niet definitief te beslissen. Er kan immers veel gebeuren in de tussentijd. Je hoeft dus nog niet te betalen en je kan nog annuleren tot een aantal maanden van te voren. Als het kamp volraakt, laten we dit jou het eerste weten, zodat je kan zorgen dat je dit niet mist. Een mooiere ervaring bestaat volgens ons namelijk niet...

Admin - Sitemap