De organisatie Hockeykampen Maastricht
Sinds 2001 organiseren wij elke zomer geweldig leuke hockeykampen in Maastricht. We bieden verschillende soorten kampen aan waar je een onvergetelijke tijd zult hebben.Verder gaan we in augustus met onze nationale helden naar de Olympische Spelen. Zo zijn we in 2004 naar de Spelen in Athene geweest, en in 2008 naar Beijing. Het is absoluut een ervaring om nooit meer te vergeten. We organiseren leuke en leerzame dagkampen en interne kampen met overnachtingen. De kampen vinden plaats op de prachtige complexen van de Maastrichtse HC en op het naastgelegen HV Hockeer in Cadier en Keer.
Het Programma van Hockeykampen Maastricht
Sport en plezier gaan hand in hand. Plezier is dan ook het kernwoord in het programma van Hockeykampen Maastricht Dit plezier laten we dan ook veelvuldig terugkomen door de kinderen nieuwe technieken te leren, ze nog beter te maken in wat ze al kunnen en met positieve coaching het beste in de deelnemers naar boven te halen. Met de uitdagende en afwisselende oefenstof en de vele wedstrijdvormen zullen de deelnemers zich geen moment vervelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle kinderen plezier hebben in het hockeyen en de activiteiten daar omheen. Zo ontstaat de ideale mix tussen hockey en plezier, een perfecte combinatie!
De 3 en 5 daagse dagkampen
De dagkampen zijn 3-daagse kampen op verschillende locaties door het hele land. Tijdens deze kampen zijn alle kinderen van ’s ochtends vroeg tot het einde van de middag bezig met hockeyen en ’s avonds slapen ze gewoon thuis.
De 7-daagse kampen met overnachtingen
De interne kampen duren 7 dagen en 6 nachten. Gedurende dit kamp slapen de kinderen in grote tenten op de hockeyclub. Overdag wordt er door de kinderen het hockeyprogramma gevolgd onder begeleiding van de begeleiders en trainers. ’s Avonds vinden er leuke en gezellige activiteiten plaats, zodat je als deelnemer van het interne kamp de week van je leven hebt!
Doelgroep
Hockeykampen Maastricht is bedoeld voor iedereen die hockey hartstikke leuk vindt. Ervaring is daarbij niet belangrijk. Of je nou beginner bent of al jarenlang op hockey zit, het uitdagende programma zal op het niveau en de leeftijd van de deelnemers worden aangepast. Zo haal je het maximale uit het hockeykamp!

De leeftijdsgroepen voor de dagkampen en interne kampen zijn 8-12 en 12-15 jaar.
Indeling
De indeling in groepjes gaat op leeftijd en niveau. Omdat plezier voorop staat bij Hockeykampen Maastricht houden we uiteraard goed rekening met sociale wensen. Om zoveel mogelijk plezier te hebben kan bij het aanmelden aangegeven worden bij wie je in de groep wilt. Zo zorgen wij er voor dat vriendjes, teamgenoten of familie bij elkaar komen als zij dat willen. Wel zo leuk toch!
Begeleiding
Om van ieder kamp een groot succes te maken is er voor elk kamp een team van de leukste begeleiders samengesteld. Deze begeleiders zijn allemaal enthousiaste en sportieve hockeyers die graag hun kennis en enthousiasme met de kinderen willen delen. Zij zullen het zorgvuldig in elkaar gezette programma uitvoeren dat zowel veel technische oefeningen heeft als wedstrijdsituaties. Verder zijn alle begeleiders vanaf 20 jaar in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag (VOG).
Veiligheid
De veiligheid van de kinderen is het belangrijkste aspect. Niet alleen tijdens de oefeningen, maar ook daarbuiten. Om de veiligheid van ieder kamp te waarborgen is  er op elk hockeykamp een EHBO team aanwezig. Deze EHBO’ers zullen altijd voor uw kinderen klaar staan.

Allergieën en speciale wensen
Bij Hockeykampen Maastricht staat het kind centraal.  Daarom houden we goed rekening met eventuele allergieën van uw kind. Deze allergieën en andere medische opmerkingen kunt u vermelden op het aanmeldformulier zodat er rekening mee gehouden kan worden tijdens de kampen.Hockeykampen Maastricht
www.hockeykampen.net
info@hockeykampen.net
Tel: 035-5388233
rek. nr. ING 5728437 t.n.v. Hockeykampen Maastricht
IBAN: NL17INGB0005728437 of BIC CODE: INGBNL2A

Admin - Sitemap